2021-02-12 07:50:00• hírek • MTI

Bejelentették: ők lesznek a Last of Us-mozi főszereplői

A The Last of Us egy túlélőhorror akció-kaland videójáték, amelyet a Naughty Dog fejlesztett és a Sony Computer Entertainment jelentett meg PlayStation 3 exkluzív címként. A játékot hivatalosan 2011. december 10-én, a Spike Video Game Awards rendezvényen jelentették be, majd 2013. június 14-én vált elérhetővé Japánon kívül világszerte, ahol június 20-án jelent meg. 2014. július 29-én megjelent Playstation 4 konzolra is The Last Of Us: Remastered néven.

Pedro Pascallal, a The Mandalorian című Star Wars-sorozat sztárjával és a Trónok harcában megismert Bella Ramsey-vel készül a The Last of Us című videojátékadaptáció - számolt be róla a deadline.com.

Az HBO-sorozat alkotója a Csernobilt jegyző Craig Mazin és Neil Druckmann. A produkció a népszerű The Last of Us című játék nyomán születik. A történet húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. Joel (Pascal) a túlélők egyike, akit felbérelnek, hogy kicsempésszen egy 14 éves lányt (Ramsey) a karanténzónából.


Az egyszerűnek tűnő feladat brutális, gyötrelmes utazássá válik, amelynek során a két ember csak egymásra számíthat, ha túl akarja élni a megpróbáltatásokat. Joelt a múlt traumái üldözik a világjárvány sújtotta Amerikát átszelő úton, melyen védelmeznie kell a lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet.


A The Last Of Us kedvcsináló, első epizódját az orosz Kantyemir Balagov (Beanpole) rendezi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: